Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Ballongogram - Så funkar det!

Ballongogram®

Ballongogram® är ett registrerat varumärke som ägs av Bacala Invest AB. Bacala Invest AB befinner sig i Stockholm och det är även vi som levererar Ballongogram®

Välj ballongogram

Våra Ballongogram® är uppdelade i kategorier om fest och hälsning. Du börjar med att hitta den kategori du vill välja bland, sedan väljer du vilket Ballongogram® du vill skicka.
Klicka på ”visa” för att läsa mer om just detta Ballongogram®.

Pris

Priset som syns är kostnaden för ditt Ballongogram®. Dvs ballongerna, snören och tyngden.

Välj leveranssätt

Priset på ditt Ballongogram® påverkas vid val av leveranssätt, detta framgår när du väljer leveranssätt.

Bud – Stor Stockholm

Vi levererar för närvarande endast Ballongogram® med bud i storstockholmsområdet helgfria vardagar mellan kl 9-17. Det går att testa hur mycket det kostar att skicka till önskat leveransadress genom att slå in postnumret under vart Ballongogram®. Det står kontrollera leverans.

Hämta i butik

Du kan välja att själv/be någon annan/ hämta ditt Ballongogram® på vårt utlämningsställe.
Viktigt att den som ska hämta ut sitt Ballongogram® har med sig ordernumret

Ballongogram® hämtas på :

Ballongverkstan – din partybutik, Sveavägen 133, 11346 Stockholm.
Aktuella Öppettider: se ballongverkstan.se.

Skriv ett meddelande

Vill du att det ska med ett meddelande så skriver du in det i rutan. Skriver du inte i något så skickas ditt Ballongogram® utan hälsning.

Portkod

Beställaren har fullt ansvar för att alla uppgifter till mottagaren är fullständiga och korrekta, eventuella fel leveranser eller leveransförseningar ersätts ej i dessa fall. Ej angiven portkod räknas som ofullständig adress.

Gå till Varukorgen

Vi accepterar Visa och Mastercard. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Här kan du även dubbelkolla att alla uppgifter stämmer genom att se ”visa/ändra” När du gjort det trycker du på knappen beställ för att kunna gå vidare.

Slutför köp

Fyll i din egna uppgifter och tryck på beställ. Fyll i dina kortuppgifter och slutför köpet

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-post adress som du angivet i dina kunduppgifter. Har du inte fått någon orderbekräftelse har vi inte mottagit din order. Om någon ballong är slut ersätts den med en likvärdig ballong i liknande färg. Vi gör alltid vårt bästa för att det ska motsvara ditt beställda Ballongogram®.

Leveranstid

Vi levererar endast på vardagar mellan kl 9-17. Vi kan leverera samma dag förutsatt att du har fått igenom din order senast kl 11.00. Är du sent ute i sista minuten, ring oss gärna 08-335009 och fråga om vi hinner få ut ditt Ballongogram® samma dag.

Mottagare

Det måste finnas någon på plats som kan ta emot ditt Ballongogram®. Finns ingen på plats för att ta emot ett Ballongogram® lämnas detta då i receptionen eller vid ytterdörren. Budet gör bedömning från fall till fall om det är lämpligt lämnas vid en ytterdörr/reception.
Vi meddelar er om leveransen inte nått fram.

Bomkörningar

Vid utebliven leverans pga avsaknad av information från beställare återgår bellongogrammet till utlämningsstället. Det kan ta upp till 24 timmar innan ditt Ballongogram® återkommer till utlämningstället

Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut personuppgifter eller e-postadresser utan medgivande från personen i fråga.

Övrigt

Vi reserverar oss för text och bildfel i vår webbshopp. All text, grafisk design, logotyper, bilder etc tillhör Bacala Invest AB och får inte kopieras.

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.