Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

 

 

 

Köpvillkor

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-post adress som du angivet i dina kunduppgifter. Har du inte fått någon orderbekräftelse har vi inte mottagit din order. Om någon ballong är slut ersätts den med en likvärdig ballong i liknande färg. Vi gör alltid vårt bästa för att det ska motsvara ditt beställda Ballongogram®.

Leveranstid

Vi levererar endast på helgfria vardagar mellan kl 9-17.
Vi kan leverera samma dag förutsatt att du har fått igenom din order senast kl 11.00. Är du sent ute i sista minuten, ring oss gärna 08-335009 och fråga om vi hinner få ut ditt Ballongogram® samma dag.

Frakt

Priset på ditt Ballongogram® påverkas vid val av leveranssätt, detta framgår när du väljer leveranssätt.

Vi levererar för närvarande endast ballongogram med bud i storstockholmsområdet helgfria vardagar mellan kl 9-17. Det går att testa hur mycket det kostar att skicka till önskat leveransadress genom att slå in postnumret under vart Ballongogram®. Det står kontrollera leverans.

Betalningssätt

Vi accepterar Visa och Mastercard. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället.

Reklamationer

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela oss detta senast 5 arbetsdagar efter det att din vän har mottagit dina varor.

Priser och Artiklar

Vi reserverar oss för text och bildfel i vår webbshop. All text, grafisk design, logotyper, bilder etc tillhör Bacala Invest AB och får inte kopieras.

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.